2010 2011 2012 2013 2014
februari 2010
Orange Babies is een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen met hiv en hun baby's in Afrika te helpen. Ook biedt Orange Babies steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of er direct mee te maken hebben.

3 Illustratoren hebben in samenwerking met de 3 ambassadeurs van Orange Babies: Humberto Tan, Caroline Tensen en Natasja Froger een illustratie gemaakt voor op een limited edition slabbetje voor Kruidvat.
Op 'de Negen Maanden Beurs', die van 17 t/m 21 februari gehouden wordt in Amsterdam RAI, zullen deze bij de stand van Kruidvat verkocht worden. De gehele opbrengst gaat naar Orange Babies.

Mijn illustratie is gemaakt voor het slabbetje van Caroline Tensen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
voorbeeld van Grok
Het spel GROK is vanaf heden ook via de boekhandel verkrijgbaar!
De prijs is EUR 38,50. ISBN/EAN 978 90 79740 01 7


--------------------------------------------------------------------------------------------------
november 2009
Met het schilderij 'sweet sea, salt sea' heb ik deelgenomen aan het project 'Windnomaden' van SLeM, Stichting Landschapskunst en Meer.
De schilderijen van 400 verschillende kunstenaars werden in juni tentoongesteld tijdens het Oerolfestival op Terschelling, en in september tijdens het New Island Festival in New York.
De verkoop van de Windnomaden is van start gegaan! 
Op de website van SLeM vind je een foto-overzicht van alle windnomaden en de prijslijst. Heb je belangstelling voor een windnomade laat het SLeM weten door een mailtje te sturen naar info@slem.org
Mijn windnomade heeft nummer 237.

In New York is een intrigerende 3-D foto van de Windnomaden gemaakt. Klik op deze link en beweeg met je muis over de foto.